În atenția tuturor românilor din Insulele Canare. Dorim să vă…

  • 0

În atenția tuturor românilor din Insulele Canare. Dorim să vă…

În atenția tuturor românilor din Insulele Canare.
Dorim să vă aducem la cunostință că în urma numeroaselor sesizări venite de la clienții și colaboratorii noștri, aparent există persoane care afirmă că exista un singur avocat roman în Insulele Canare.
Dorim să menționăm că aceasăa informație nu este adevarată.
Cabinetul de avocatura LEGAL TENERIFE ABOGADOS Y ASESORES, cu sediul în insula Tenerife, oferă servicii de asistență și reprezentare juridică în limba română, fiind înfiintat de Iulia Catalina Blidaru, avocat în Baroul din Santa Cruz de Tenerife, cu numar de colegiado 5325.
Această informație poate fi verificată accesând pagina Baroului din Santa Cruz de Tenerife (http://www.icatf.es/index.php.) sau pagina Consejo General de la Abogacía Española (http://www.abogacia.es/servicios-abogacia/censo-de-letrados/).
De asemenea, dorim să facem cunoscut faptul că toți colaboratorii nostri sunt autorizați de catre toate organele competente, ca de exemplu doamna Livia Dragomir, care este traducător autorizat, specializare juridică, de către Ministerul Justiției din România, cu numarul de autorizație 35595.
Dorim pe această cale să le multumim clienților și partenerilor nostri pentru încrederea și sprijinul oferit.


Leave a Reply